Natuur spiegel wandelingen

ᗯᗩᑎᗪEᒪEᑎ Iᑎ ᗪE ᑎᗩTᑌᑌᖇ Iᔕ GETᑌIGEᑎ ᐯᗩᑎ ᗯEᒪ ᗪᑌIᘔEᑎᗪ ᗯOᑎᗪEᖇEᑎ

De natuur werkt als helend medicijn op de mens. Het mooie van de natuur is dat ze, net als alles om je heen, in het moment spiegelt waar je staat. Die ene vogel die voorbij vliegt, een bepaalde stand of type boom die je passeert, een steen met een bepaalde uitlijning, een symbool, een afbeelding die je iets vertelt.

Tijdens de wandeling, gaan we gericht op je hartsverlangen of vraag een aantal fases door om meer zicht te krijgen waar de aandacht naar toe mag.

  • separatie: een andere omgeving verkennen dan de thuis omgeving. Uit je natuurlijke habitat om met een andere en frisse kijk antwoorden in jezelf te vinden.
  • transmissie: via gesprekken en uitdagingen tijdens het wandelen krijgen vraagstukken de ruimte, met name door uit de woorden te gaan en in contact te gaan met en via het lichaam.
  • terugkomst: na de wandeling wordt duidelijk waar en hoe je de antwoorden kunt vinden en zullen je kwaliteiten, talenten en gaven die je hebt op een liefdevolle manier gespiegeld en bekrachtigd worden.

Na de wandelingen gaan mensen naar huis met een ontspannen gevoel, iets om over na te denken. Met vaak een antwoord vanuit de weerspiegeling in de natuur en de waarneming vanuit het lichaam waar ze wat mee kunnen.

“In every walk with nature, one receives far more than he seeks”

John Muir