De praktijk

De yogaruimte en praktijkruimte voor kunstzinnige coaching liggen heel leuk verscholen achterin Kunstatelier Kans. Het is een enorm geluk om zo dichtbij elkaar deze ruimtes te kunnen gebruiken. Tijdens het coachen werken we veelal in de huiselijke praktijkruimte met creatieve materialen maar het wil ook zomaar zijn dat het lichaam ruimschoots wil bewegen. De beweging naar de studio is dan snel gemaakt. Ook vinden de kinderen en volwassenen vanuit de yogalessen en workshops hun weg naar de creatieve praktijkruimte. Soms is er iets meer nodig dan de groepsvorm kan bieden.

Yoga en coaching in Blerick

Foto’s volgen.

Kinderfeestjes, buiten yoga, vrouwen -en meiden cirkels, thuisonderwijs en coaching in Well

Let op: Maanhuis E11f gaat deze mooie plek verlaten en is op zoek naar een even zo mooi buitengebied waar gespeeld/ gevierd kan worden en creatieve samenkomsten (in een tipi, yurt of iets soortgelijks) mogelijk zijn. Weet of heb jij deze plek? Neem contact op! Blijf ondertussen op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op deze site.

Het landje in Well biedt ruimschoots de gelegenheid om jezelf in de natuur onder te dompelen. Het is een paradijselijke plek waar veel groeit en bloeit en waar kinderen en volwassenen ontzettend veel kunnen ontdekken. In de lente en zomer staat er een tipi waar zeker 20 mensen hun plek kunnen vinden. De tipi en het landje wordt gebruikt voor thuisonderwijs, workshops, kinderfeestjes en vrouwen/meidencirkels.

De natuur rondom het landje in Well is heel divers. Het ligt tussen de boerenakkers, gelegen aan een bos en het Reindersmeer. Je kijkt je ogen uit over zandheuvels, beschermde magische mos gebieden en het variƫrende scala aan bomen. Tijdens de thuisonderwijsdagen en kinderfeestjes wordt er altijd van de mogelijkheid gebruik gemaakt de vrije natuur te ontdekken. Ook vinden hier kunstzinnige coachsessies plaats.

Wil je een workshop, feestje of coaching boeken? Neem contact met mij op.

Wil je op de hoogte blijven van de actuele events? Houd bij de lestijden/tarieven de agenda bij en social media in de gaten.