De praktijk

Wat een geluk om in het allerleukste Kunstatelier van Venlo/Blerick yoga en coaching te mogen geven. De yogaruimte en praktijkruimte voor kunstzinnige coaching liggen verscholen achteraan in Kunstatelier Kans. Het werkt heel prettig om deze ruimtes naast elkaar te kunnen gebruiken. Tijdens het coachen werken we veelal in de huiselijke praktijkruimte met creatieve materialen maar het wil ook zomaar zijn dat het lichaam ruimschoots wil bewegen. De beweging naar de studio is dan snel gemaakt. Ook vinden de kinderen en volwassenen vanuit de yogalessen en workshops hun weg naar de creatieve praktijkruimte. Soms is er iets meer nodig dan de groepsvorm kan bieden.

Yoga en coaching in Blerick

In de yogastudio worden yogalessen voor peuters, kleuters, kinderen, tieners, volwassenen en senioren gegeven. Zie voor meer info Yoga.

In de praktijkruimte voor kunstzinnig coachen is er ruimte voor creatieve expressie met momenten van bezinning zoals meditaties en visualisaties. afgestemd op de hulpvraag/verlangen van kinderen en volwassenen. Zie voor meer info Kunstzinnig dynamische coaching.

Yurt yoga in Maasbree, Vrouwen -en meiden cirkels op aanvraag.

Op de Leef en Groei Hoeve, een prachtige buitenplek waar ik zelf een tijdelijke woonplek heb, geef ik iedere woensdag yurt yoga lessen zie Yurt Yoga. Ook is dit een hele geschikte plek om vrouwen- en meidencirkels te organiseren. Zie voor meer info Cirkels voor vrouwen en meiden.

Wil je een workshop, feestje of coaching boeken? Neem contact met mij op.

Wil je op de hoogte blijven van de actuele events? Houd bij de lestijden/tarieven de agenda bij en social media in de gaten.