Recensies

De prachtige grondingsmeditatie bij de start van de vrouwencirkel deed me meteen ontspannen en bracht me volledig in het hier & nu. Jacqueline nam me helemaal mee met haar zachte stem, de kleine details en haar fantastische fantasie en creativiteit. Ze had me vanaf de 1e seconde met haar mooie visualisaties, haar woorden, de geluiden uit de omgeving ( het bloemenveld met vogels, krekels, de wind en naast ons de tipi tent), de rust, de fijne mensen die ze had samen gebracht en de losse sfeer die ze zet waarin iedereen zichzelf mag zijn.  De muziek en met name het zingen was heel fijn. Het deed me “loslaten” en “verbinden” met mezelf & de ander. Dankjewel voor een heerlijk samen zijn!

Vivian

De vrouwencirkel was speels spontaan en go with the flow. Jacqueline betovert mij met haar bijzonder touch. Gewoon jezelf zijn. In een woord WONDERlijk mooi. De verbinding met de vrouwen in de cirkel was zo mooi.. Jacqueline nam ons mee in haar inspirerende muziek en haar storytel van de kruiden.Ontzettend dankbaar dat ik aanwezig mocht zijn.

Marie José

Jacqueline verplaatst zich in het kind, terwijl ze tegelijkertijd op een professionele warme manier het kind meeneemt op allerlei “reisjes” en “avontuurtjes”. Dit gecombineerd met, haar duidelijk merkbare ervaring, yoga oefeningen voor zowel moeder als kind. Die op een speelse manier uitgedaagd worden om samen tot uitvoering te komen. Er wordt goed ingespeeld op de bij de leeftijd behorende gemoedstoestand van het kind, waardoor elke les er weer anders uitziet, maar altijd prettig verloopt. Er zit nergens dwang achter, wat bijzonder prettig is voor moeders en peuters. De moeders krijgen opdrachten om samen met hun peuter yoga te ontdekken, daardoor is er ook veel 1 op 1 aandacht tussen moeder en kind. Ook de opbouw van de les is heel goed gedaan. Beginnen met aarden, daarna  worden we meegenomen in een actief verhaal en vervolgens sluiten we af met een ontspanning. Mijn dochter en ik ervaren Jaqueline als een heel lieve, open, fantasierijke, hartelijke en vaardige docent die bijdraagt aan fijn mama-peuter moment.

Crissy, moeder van Tara 3 jaar

De kinderyoga bij Maanhuis E11F is niet alleen voor mijn dochter een ontspannen ervaring, ook ikzelf merk dat deelname aan de ouder kind sessies meer dan een positief effect hebben
Het delen van dit soort momenten met mijn dochter is ontzettend mooi en ontspannen en Jacquelines begeleiding hierbij is heerlijk vrij en onbevangen. Jacqueline voelt zo goed aan boe een kind zich op een bepaald moment voelt en geeft hen de vrijheid om dit tijdens elke les te uiten, waardoor geen enkele les hetzelfde is. Gebruik makende van diverse attributen en verhalen is zij in staat om op een mooie en rustgevende manier aan de kinderen yoga te leren, zonder dat het saai of zweverig wordt. Door de yoga is mijn dochter beter in staat om haar rustmomentjes te pakken en aan te geven, maar bovenal geniet zij van deze avontuurlijke lessen en kijkt zij elke keer weer uit naar het volgende avontuur.

Montsé, moeder van Kaya 6 jaar

Ik vind alles leuk aan yoga

Ayla 8 jaar

Yoga is relaxed, ik kan dan lekker chillen. We doen hier net als wat mama doet en ik vind het leuk dat we ook zelf mogen zeggen wat we gaan doen.

Luc 5 jaar

Iedere keer weer een ontspannen en kalme geest en een soepeler, krachtiger lichaam. Jacqueline combineert haar verfijnde gevoel voor yoga met haar jarenlange ervaring. Heerlijke, spontane, creatieve, krachtige, veelzijdige en inspirerende lessen.

Peter, Raja Yoga Academie

Een moment in de week om naar uit te kijken.
De Hatha yoga lessen van Jacqueline zijn ontspannen, rustgevend en krachtig.
Met haar rustgevende stem laat ze je voor 1,5 uur de tijd vergeten en kom je helemaal tot jezelf.
De ruimte zelf straalt zachtheid en rust uit, de lessen staan in verbinding met de seizoenen en Jacqueline geeft er iedere week weer een andere mooie twist aan met aan het einde van de les een leukigheidje.
Een les om je in thuis te voelen.

Mandy

Jacqueline heeft bij ons op school een yogales verzorgd. Het mooi om hierbij aanwezig te zijn. De kinderen hebben genoten. Het is mooi om te zien dat Jacqueline goed bij de kinderen aansluit, ingaat op hun interactie en rust biedt. Mooi om te zien dat kinderen respect hebben voor elkaar.

Mariëlle, teamleider onderbouw, bs. Mikado in Blerick

I

De coaching van Jacqueline heeft mij veel gebracht. Ik heb nog dagelijks profijt van bepaalde handvaten en ik heb veel inzicht gekregen. Verder waren de gesprekken die ik met haar had erg fijn. Zij bood een luisterend oor en toonde begrip waardoor ik volledig mezelf kon zijn. Op een vrije en creatieve manier heb ik mezelf beter leren kennen en begrijpen.

Saar