Yoga feestjes

Iets te vieren voor jouw kind en heb je zelf de ideeën of de ruimte even niet? Maanhuis E11F biedt met aandacht en groot plezier magische kinderyoga feestjes aan voor jouw kind.

Dit zijn kleinschalige feestjes waarin we met aandacht voor het lijf en elkaar op een speelse en plezierige manier in verbinding gaan.

Aanbod kinderfeestjes in Blerick

EEN VURIG DRAKEN AVONTUUR

Voor de liefhebbers van vuur is er een vurig Draken thema met een uitdagend verhaal waarin we bewegen en ontspannen, geheel aangekleed met DIK leuke drakenpakken! Met recht een vurig avontuur te noemen!

EEN DROMERIG ZEEMEERMINNEN AVONTUUR

Voor de liefhebbers van water is er een sprankelend Zeemeerminnen thema met een wonderbaarlijk verhaal waarin we bewegen en ontspannen, geheel aangekleed met prachtige zeemeerminstaarten! Met recht een magisch avontuur te noemen!

Het maximale aantal kinderen is 6 inclusief de jarige. Zo kan er met aandacht gevierd worden, want daar draaien de feestjes om. Bij ieder yogafeestje is er de mogelijkheid om een creatieve activiteit in het thema bij te boeken. Er zijn verschillende arrangementen wat betreft tijd, invulling en budget beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Dit stemmen we met de wensen van jou als ouder samen af.

De feestjes vinden plaats in de yogastudio van Atelier Kans in Blerick.

Buitenfeestje boeken? Kijk verder bij Natuurfeestjes